top of page

Vilkår og personvern

Ved å trykke "søk nå" hvor som helst på nettsiden til Atom Finans godkjenner du automatisk våre vilkår. 

Atom Finans er en Affiliate side som er levert av Blissapp AS (org. nr. 990 346 534). Blissapp er eiet av Reiso Invest. 

På Atom finans blir du videreført til en av våre samarbeids-/affiliate partnere hvor du kan fylle en lånesøknad og få tilbud på refinansiering med sikkerhet i bolig.

Personvernerklæring

1. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn og benytter informasjon og hvordan vi beskytter brukernes personvern. Om du har noen spørsmål om vår personvernerklæring eller håndteringen av personopplysninger må du gjerne kontakte oss på info@atomfinans.no. Vi oppfordrer deg til å lese denne erklæringen nøye før du benytter deg av tjenesten.

2. Denne personvernerklæringen gjelder for all behandling av personopplysninger som skjer når du besøker Atom Finans sine hjemmesider og trykker "Søk nå" for å få tjenester i ulike kanaler. ​Behandling av personopplysninger inkluderer all håndtering av personopplysninger, f eks innsamling, analysering, registrering og lagring. All behandling av personopplysninger er underlagt personopplysningsloven, og Datatilsynet fører tilsyn med loven og medvirker til at personvernet til hver enkelt ikke blir krenket gjennom bruken av personopplysninger.

 

Hva slags opplysninger samler vi inn?

I forbindelse med å trykke "søk nå" eller lignende på nettsiden vår innhenter vi kun cookies, facebook pixel og analyse data fra våre samarbeidspartnere om din lånesøknad. Dette brukes for strategisk markedsføring gjennom Facebook og instagram. Dette inkluderer ikke noe som helst form for personlig data.

Alle våre samarbeidspartnere har egne personvernserklæringer og vilkår for bruk. Vi anbefaler at du leser dette før du sender gjennom en lånesøknad i deres nettsted.

Vi vil lagre opplysninger når du kontakter oss ved å sende oss en e-post eksempelvis til kundesenteret eller gir tilbakemeldinger gjennom vår chat funksjon, herunder e-postadresse, telefonnummer og innholdet i epostforespørsler slik at vi kan svare på dine spørsmål. Vi lagrer også aggregerte data om hva brukerne våre lurer på, slik at vi kan forbedre tjenesten vår.

Atom Finans

bottom of page